Newborn lifestyle shoot

Newborn

Jullie krijgen een kindje, gefeliciteerd!

Wat leuk!

Wat geweldig. En de clichés zijn echt waar: het gaat zo snel en ze worden zo snel groot. Hoe mooi is het om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen. 

Ik wil graag jullie verhaal vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet tijdens de babybubbel. Ik kom daarom graag bij jullie thuis voor een newborn lifestyle shoot!

Hoe het werkt.

Newbornshoot

Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; tijdens de shoot leg ik veel details van jullie kindje vast. Jullie kindje wordt niet in onnatuurlijke houdingen gelegd, maar juist zo natuurlijk mogelijk. De shoot vindt plaats bij jullie thuis.

De foto’s worden gemaakt in jullie vertrouwde omgeving, op het grote bed, in de babykamer, in de woonkamer samen op de bank of een andere mooie ruimte in jullie huis. Voor het geven van een zachte en natuurlijke uitstraling maak ik alleen gebruik van natuurlijk licht, dus geen flitsen of felle lampen. Alleen ik met mijn camera. Natuurlijk geef ik wel aanwijzingen en let ik natuurijk op mooi lichtinval.

Jullie hoeven alleen maar te genieten van elkaar en ondertussen zal ik als fotograaf, op een ontspannen manier de mooie momenten vastleggen.

Pakketten

Wat past bij jou?

Basis

Compleet

Luxe