Familie shoot

Familie

Hoeveel foto's hebben jullie van het hele gezin?

Familiefoto's

Meestal mist er één iemand op de foto’s (en vaak is dat op elke foto dezelfde persoon. Heel herkenbaar). Het is zo waardevol om herinneringen te maken voor later, waar je met liefde en plezier naar zult terugkijken.

Samen met jullie (jonge) gezin ga ik op avontuur om ongedwongen en liefdevolle foto’s te maken. Ik maak geen staatsieportretten, maar speelse en liefdevolle foto’s. Knuffelen, kusjes geven, genieten van elkaar, lachen en lekker gek doen en ondertussen vang ik de mooiste momentjes.

Ik wil jullie graag vastleggen zoals jullie écht zijn. 

Hoe het werkt

Familieshoot

Alle foto’s worden bij jullie thuis gemaakt of op een mooie locatie waar jullie graag komen (een mooi natuurgebied, het strand, bos of juist in de binnenstad). Ik fotografeer altijd met het mooiste licht. Het liefst tijdens het ‘gouden uurtje’. We zullen samen kijken naar het beste tijdstip.  Laat me weten wat jullie voorkeur heeft en hebben jullie zelf leuke ideeën, laat het mij weten!

Styling voorafgaand aan een shoot is echt een ondergewaardeerd iets. Kleding heeft de kracht om een foto volledig te maken of te breken. Ik kijk dan ook met alle liefde met je mee in de voorbereiding van de shoot en geef je graag tips!

Pakketten

Wat past bij jou?

Basis

Compleet

Luxe

* Voor een familieshoot met meer dan één gezin, geldt een toeslag van € 45.